RENTING AVAILABLE INSIDE FINLAND ONLY

DSCN5537small

Flipperit ja kolikkopelit ovat varma puheenaihe ja kiinnostuksen kohde, tapahtumassa kuin tapahtumassa, aina syntymäpäiväjuhlista yrityksen messuosastoon.

Mielenkiinnon herättäjänä flipperin tarjoamaa interaktiivista valojen ja äänten ryöppyä ei taulu-TV:stä pyörivä, osastolle kävijöitä kärkkyvä video pysty peittoamaan. Jokaisella juhlavieraalla on flippereistä ja kolikkopeleistä muisto menneiltä vuosikymmeniltä, kun koneet viimeksi olivat suosionsa huipulla.

Vuokraamme ja toimitamme tapahtumiisi nämä varmat puheenaiheet ja mielenkiinnon vetonaulat lyhyelläkin varoitusajalla. Valikoimamme vaihtelee ja uusia pelejä lisätään kausittain, niiden valmistuessa pelattaviksi.

Vuokrakalustomme testataan ja puhdistetaan sekä ennen että jälkeen vuokrauksen. Pelikokemus pysyy siten ensiluokkaisena.

 

 

Retronurkkaus – tuulahdus 80-luvulta

Valikoimaamme kuuluvat myös 80-luvun konsolit ja kotitietokoneet peleineen. Tietokoneista etenkin Commodoren tuotanto on lähestulkoon jokaiselle tuttua “kuusnelosineen” ja Amigoineen.

Retronurkkamme tietokoneita ei piiloteta vitriinin tai muovin taakse vaan vieraita rohkaistaan kokeilemaan, pelaamaan ja viihtymään!

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

toni@reprocade.com
358 45 8888 099

World Cup Soccer '94 pinball

 

DSCN5532small

 

Kuva596small